Udskiftning af døre og vinduer ved specialister

Døre & Vinduer

Der kan være mange grunde til at vælge udskiftning af døre og vinduer. Med mere end 15 år i branchen har vi bred erfaring med udskiftning af døre og vinduer og vi kan derfor løse opgaven hurtigt og effektivt. Vi arbejder med døre og vinduer af forskellige størrelser og forskellige materialer, og kan derfor helt sikkert hjælpe dig.

Tømrer renoverer et tag

Hvornår er det tid til at udskifte døre og vinduer?

I Danmark har vi et meget omskifteligt vejrforhold. Regn, blæst, sne, slud, sol. Dertil kommer store temperaturforskelle. Vejret stiller store krav til de materialer vores vinduer er lavet af. Slid er uundgåeligt og afhængigt af, hvor dine vinduer er placeret, skal de udskiftes eller istandsættes med jævne mellemrum. De hyppigste årsager til at udskifte døre eller vinduer er:

  • Utætheder
  • Råd
  • Svamp
  • Slid og skader
  • Klimaoptimering

Skift til klima- og miljøvenlige ruder

Når dørene og vinduerne bliver gamle og slidte, eller træet bliver råddent eller får svamp, mister vinduerne og dørene deres isoleringseffekt. Utætte døre og vinduer, der ikke kan holde varmen indendørs, kan hurtigt blive en dyr affære og afspejles på varmeregningen.

Det er dog ikke kun rammerne, der kan være årsag til at varmen siver ud af huset. For eksempel har 1-lags ruder en utrolig ringe isoleringseffekt. Det kan derfor være en god idé, at investere i klima- og energioptimerede ruder. Det gør sig gældende både når man skal have udskiftet vinduer eller døre, eller hvis du skal have foretaget en renovering eller lavet en tilbygning.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at høre mere om udskiftning af døre og vinduer, så kontakt os med det samme. Vi tager en snak om dine ønsker og behov og tilbyder desuden at lægge vejen forbi og besigtige dine døre og/eller vinduer. Derudover afgiver vi altid et uforpligtende tilbud på alle opgaver, så har du brug for renovering eller andet, så klare vi også den. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 25 34 79 83 eller på e-mail info@mabyg-aps.dk, ligesom du kan benytte vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.