Tømrer til udførelsen af din nye terrasse

Hos MA BYG ApS finder du en erfaren og faglært tømrer, hvis du drømmer om en ny terrasse

Ny Terrasse

MA BYG ApS er dit tømrerfirma, når du skal have konstrueret en ny terrasse i træ. Vi tilbyder holdbart og kvalitetssikret håndværk indenfor en række områder af tømrerfaget:

En ny terrasse er en god måde at få noget ud af udearealerne. Hvad end du ønsker en mindre overdækket terrasse, eller en større terrasse i flere niveauer, hjælper vi gerne med projektet. Med os som samarbejdspartner får du grundig rådgivning og et godt og holdbart resultat.

Tømrer måler

Professionel rådgivning vedrørende placering og materialer

Vi lægger vægt på at levere den rette løsning, hvorfor vi gerne hjælper med at vælge alt fra materialer til placering og afskærmninger. Vi har flere års erfaring indenfor tømrerfaget, og vi kan derfor altid tilbyde den rette vejledning og en løsning i høj kvalitet.

Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere indenfor flere håndværksmæssige områder. Vi er derfor i stand til at tilbyde den komplette løsning, når du skal have bygget ny terrasse.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om mulighederne for en ny terrasse på din grund, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne og kommer med et tilbud på en løsning.

Du kan enten kontakte os gennem vores kontaktformular, ringe til os på telefon 25 34 79 83 eller skrive til os på mail info@mabyg-aps.dk. Vi ser frem til at høre nærmere om projektet.