Tømrer til udførelsen af din nye terrasse

Hos MA BYG ApS finder du en erfaren og faglært tømrer, hvis du drømmer om en ny terrasse

Tømrer til udførelsen af din nye terrasse

Professionel rådgivning vedrørende placering og materialer

MA BYG ApS er dit tømrerfirma, når du skal have konstrueret en ny terrasse i træ. Vi tilbyder holdbart og kvalitetssikret håndværk indenfor en række områder af tømrerfaget:

En ny terrasse er en god måde at få noget ud af udearealerne. Hvad end du ønsker en mindre overdækket terrasse, eller en større terrasse i flere niveauer, hjælper vi gerne med projektet. Med os som samarbejdspartner får du grundig rådgivning og et godt og holdbart resultat.

Vi lægger vægt på at levere den rette løsning, hvorfor vi gerne hjælper med at vælge alt fra materialer til placering og afskærmninger. Vi har flere års erfaring indenfor tømrerfaget, og vi kan derfor altid tilbyde den rette vejledning og en løsning i høj kvalitet.

Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere indenfor flere håndværksmæssige områder. Vi er derfor i stand til at tilbyde den komplette løsning, når du skal have bygget ny terrasse.

Skriv til os

MA-Byg ApS

Byg Garanti og Årets håndværker

Tryghed

Vi lægger vægt på en solid og gennemskuelig dialog med vores kunder.

Netværk

Vi har et meget bredt netværk i håndværker branchen som altid gør os beredt, og klar.

Erfaring

MA Byg ApS har mere end 15 år i branchen og har efterhånden bygget lidt af hvert.

Tag ikke os på ordet

Hør hvad vores kunder siger

Udskiftning af vinduer og beklædning

Alt er forløbet perfekt. God dialog inden projektet med fin rådgivning. Vi fik vejledning til en løsning, som vi ikke selv havde forestillet os der giver en langt bedre holdbarhed uden meromkostning.

Selve udførslen var helt problemfrit. Vi var bortrejst under arbejdet, men vi fik løbende billeder tilsendt af håndværkeren, så vi følte os meget godt orienteret. Vi havde aftalt, at vi selv skulle fjerne affald og det var placeret hensigtsmæssigt og de havde oven i købet selv fyldt vores trailer til første tur på genbrugspladsen. Vi og meget begejstrede for resultatet og alt er lavet inden for aftalt tid og det aftalte beløb.

Totalrenovering af 150 kvm bolig

Vi stod med et projekt hvor oprindelige entreprenør havde lavet fejl og ulovligheder, som skulle genoprettes. Så vi havde behov for hjælp, tryghed og fleksibilitet. Det fik vi hos MA som så også leverede kvalitetshåndværk.

De små fejl vi har set undervejs er blevet rettet uden brok og vores ønsker er opfyldt med lydhørhed og godt humør. Måske har det taget lidt længere kalendertid end forventet, at blive færdige. men resultatet er ventetiden værd.

Skiftet vinduer og havedøre

Vi har haft Michael og hans folk til at skifte alle vores vinduer og havedøre i vores hus. Vi er meget tilfredse med hele processen. Der har været et par bump på vejen, men det har ikke været Michaels skyld, det var leverandøren af vinduerne der var skyld i det, men Michael tog sig af det med det samme og har sørget for at informere os undervejs.

Vi er meget tilfredse med deres arbejde og derfor bliver vi også ved med at vende tilbage til MA byg, når vi har brug for en håndværker.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om mulighederne for en ny terrasse på din grund, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne og kommer med et tilbud på en løsning.

Du kan enten kontakte os gennem vores kontaktformular, ringe til os på telefon 25 34 79 83 eller skrive til os på mail info@mabyg-aps.dk. Vi ser frem til at høre nærmere om projektet.