Renoveringer opfrisker din bolig og giver den nyt liv

Renovering

Hos MA BYG ApS har vi mange års erfaring med mange forskellige former for renovering og vi kan derfor tilbyde grundige renoveringer i høj kvalitet. Vi tilbyder både renovering af enkelte afdelinger/rum i din ejendom og totalrenoveringer. Nogle af de hyppigste opgaver vi løser er:

  • Renovering og reparation af tag
  • Renovering af køkkener og badeværelser
  • Renovering af hus og bolig
  • Totalrenoveringer

Ovenstående er dog kun et udpluk. Uanset hvilke behov, ønsker og drømme du har, kan vi hjælpe dig godt igennem hele dit renoveringsprojekt.

Tryghed og kvalitet i forreste række

Et større projekt, som for eksempel en renovering, kan for mange skabe uro i maven. Skrider budgettet mon? Bliver arbejdet nu lavet ordentligt? Bliver projektet færdig til den runde fødselsdag til sommer?

Der kan være mange årsager til bekymringer i forbindelse med renoveringer. Hos MA BYG ApS går vi derfor op i en tæt dialog med vores kunder fra start til slut. Vi lytter til dine ønsker og behov, og overholder altid vores aftaler. Skulle der, mod forventninger, opstå forhindringer undervejs på projektet, hører du altid fra os. Med andre ord er du altid opdateret.

Vores erfaring har lært os, at en solid dialog skaber de bedste resultater. Kvalitet er en anden tryghedsfaktor vi lægger vægt på. Vi er stolte af vores fag og af vores arbejde. Derfor forlader vi aldrig et projekt før både du og os selv er tilfredse med resultatet.

Få et uforpligtende tilbud på renovering

Kontakt os i dag for og hør mere om renovering af hus, tag, køkken, badeværelse, eller hvad du ønsker. Vi tager så en snak om dit kommende projekt og lægger gerne vejen forbi og besigtiger opgaven helt uforpligtende. Vi udarbejder en skræddersyet løsning og et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 25 34 79 83 eller på e-mail info@mabyg-aps.dk. Vi glæder os til at komme i gang.