Udvid boligen med en tilbygning

Tilbygninger

En tilbygning er med til at give dig og din familie bedre plads i boligen. Det kan tænkes at der er sket familieforøgelse, eller at børnene er blevet teenagere, bilen mangler et sted at holde eller i kan generelt bare opleve pladsmangel. I stedet for at flytte, vælger mange at få lavet en tilbygning. Uanset hvorfor, eller hvilke behov du har, kan vi lave din nye tilbygning i hele Næstved og omegn.

Tømrer måler

Få præcis den tilbygning du ønsker

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og vi har efterhånden opført en lang række forskellige tilbygninger. Vi bygger for eksempel:

Vi kan lave lige den tilbygning du ønsker. Vi skræddersyer altid vores løsninger, så vi er sikre på at kunne opfylde de ønsker, du har gjort dig om din nye tilbygning. Vi dækker hele Næstved og omegn, men vi rykker gerne ud på hele Sjælland efter behov.

Bredt netværk af samarbejdspartnere

Efter mange år i tømrerbranchen har vi efterhånden opbygget et bredt og stærkt netværk af samarbejdspartnere. Derfor kan vi tilbyde både hoved- og totalentrepriser, alt efter hvad du ønsker.

Vi kan stå for koordinering af håndværkere på tværs af alle fagområder, som for eksempel elektrikere, murere, vvs’er og lignende. Du slipper for besværet med at skulle have kontakt til en masse forskellige entreprenører og vi sørger for at din nye tilbygning står klar til aftalt tid. Vi har ligeså et fast samarbejde med en arkitekt, som vi har udført et utal af opgaver sammen med, siden vi startede for 15 år siden. Vi kan derfor hjælpe dig allerede fra første tegnestreg, hele vejen til projektets afslutning.

Få et uforpligtende tilbud på din nye tilbygning i dag

Kontakt os i dag og tag første skridt på vejen mod den tilbygning du drømmer om. Vi tager en snak om dine ønsker, behov og drømme, og udarbejder efterfølgende et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er klar til at besvare din henvendelse på 25 34 79 83 eller på e-mail info@mabyg-aps.dk. Vi ser frem til vores samarbejde.