Tagarbejde udføres af vellidt tømrerfirma

Tagarbejde

Forebyg for skader før de opstår

Er dit tag gammelt og slidt, og måske endda utæt? Så er det nok tid til at få gjort noget ved det. Taget er et af de vigtigste komponenter på enhver bygning. Udover at holde tørt indendørs, beskytter det også bygningen mod vind og vejr. Hos MA BYG ApS har vi mange års erfaring med tagarbejde og kan derfor tilbyde både reparation og renovering af dit tag, ligesom vi kan lægge et helt nyt. Vores hyppigste arbejdsområder indenfor tagarbejde ligger i:

Et utæt tag kan forårsage fugtskader og det kan hurtigt blive en dyr omgang, hvis undertaget eller fundamentet beskadiges. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sit tag. For det utrænede øje kan det være svært at vurdere, hvilken stand dit tag er i og om det kan renoveres, eller om det er nødvendigt at lægge et helt nyt.

Ved at benytte en professionel fagmand, får du den rette rådgivning og kan dermed forebygge eventuelle skader, før de udvikler sig. Med mere end 15 års erfaring i tømrerbranchen, kan vi tilbyde kompetent og kvalificeret rådgivning omkring dit tag og hvilken form for tagarbejde du har behov for.

Skriv til os

MA-Byg ApS

Byg Garanti og Årets håndværker

Tryghed

Vi lægger vægt på en solid og gennemskuelig dialog med vores kunder.

Netværk

Vi har et meget bredt netværk i håndværker branchen som altid gør os beredt, og klar.

Erfaring

MA Byg ApS har mere end 15 år i branchen og har efterhånden bygget lidt af hvert.

Tag ikke os på ordet

Hør hvad vores kunder siger

Udskiftning af vinduer og beklædning

Alt er forløbet perfekt. God dialog inden projektet med fin rådgivning. Vi fik vejledning til en løsning, som vi ikke selv havde forestillet os der giver en langt bedre holdbarhed uden meromkostning.

Selve udførslen var helt problemfrit. Vi var bortrejst under arbejdet, men vi fik løbende billeder tilsendt af håndværkeren, så vi følte os meget godt orienteret. Vi havde aftalt, at vi selv skulle fjerne affald og det var placeret hensigtsmæssigt og de havde oven i købet selv fyldt vores trailer til første tur på genbrugspladsen. Vi og meget begejstrede for resultatet og alt er lavet inden for aftalt tid og det aftalte beløb.

Totalrenovering af 150 kvm bolig

Vi stod med et projekt hvor oprindelige entreprenør havde lavet fejl og ulovligheder, som skulle genoprettes. Så vi havde behov for hjælp, tryghed og fleksibilitet. Det fik vi hos MA som så også leverede kvalitetshåndværk.

De små fejl vi har set undervejs er blevet rettet uden brok og vores ønsker er opfyldt med lydhørhed og godt humør. Måske har det taget lidt længere kalendertid end forventet, at blive færdige. men resultatet er ventetiden værd.

Skiftet vinduer og havedøre

Vi har haft Michael og hans folk til at skifte alle vores vinduer og havedøre i vores hus. Vi er meget tilfredse med hele processen. Der har været et par bump på vejen, men det har ikke været Michaels skyld, det var leverandøren af vinduerne der var skyld i det, men Michael tog sig af det med det samme og har sørget for at informere os undervejs.

Vi er meget tilfredse med deres arbejde og derfor bliver vi også ved med at vende tilbage til MA byg, når vi har brug for en håndværker.

Garanti for tagarbejde af høj kvalitet og lang holdbarhed

Når man har arbejdet med tag i mange år, får man en god fornemmelse af, hvad de nyeste trends er og hvilke materialer, der gør sig bedst, til hvilke bygninger. Kvalitet er et af vores ultimative varemærker og vi arbejder derfor sammen med nogle af de bedste materialeleverandører på markedet. Inden for tagarbejde, arbejder vi primært med:

  • Eternit
  • Teglsten
  • Beton
  • Tagpap

Materialevalget er ikke tilfældigt. Vi ved at det kan være en stor investering at få renoveret taget eller lagt et helt nyt. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig et tag, der holder i mange år. Ved en tagrenovering kan vi, som tommelfingerregel, forlænge levetiden på dit tag med 5-10 år, mens et nyt tag, afhængigt af materialer, typisk vil holde mellem 30 og 50 år. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for veludført tagarbejde med lang holdbarhed.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Har du spørgsmål til dit tag eller vil du vide mere om tagarbejde generelt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til snak om din situation samt dine ønsker og behov. Vi kommer gerne forbi og besigtiger din opgave og giver et uforpligtende tilbud på tagarbejde.

Vi kan kontaktes på e-mail info@ma-byg.dk eller på telefon 25 34 79 83, ligesom du kan kontakte os direkte gennem formularen her på siden. Vi ser frem til at arbejde på dit tag.