Tagarbejde udføres af vellidt tømrerfirma

Tagarbejde

Er dit tag gammelt og slidt, og måske endda utæt? Så er det nok tid til at få gjort noget ved det. Taget er et af de vigtigste komponenter på enhver bygning. Udover at holde tørt indendørs, beskytter det også bygningen mod vind og vejr. Hos MA BYG ApS har vi mange års erfaring med tagarbejde og kan derfor tilbyde både reparation og renovering af dit tag, ligesom vi kan lægge et helt nyt. Vores hyppigste arbejdsområder indenfor tagarbejde ligger i:

To tømrer lægger nyt tag

Garanti for tagarbejde af høj kvalitet og lang holdbarhed

Når man har arbejdet med tag i mange år, får man en god fornemmelse af, hvad de nyeste trends er og hvilke materialer, der gør sig bedst, til hvilke bygninger. Kvalitet er et af vores ultimative varemærker og vi arbejder derfor sammen med nogle af de bedste materialeleverandører på markedet. Inden for tagarbejde, arbejder vi primært med:

  • Eternit
  • Teglsten
  • Beton
  • Tagpap

Materialevalget er ikke tilfældigt. Vi ved at det kan være en stor investering at få renoveret taget eller lagt et helt nyt. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig et tag, der holder i mange år. Ved en tagrenovering kan vi, som tommelfingerregel, forlænge levetiden på dit tag med 5-10 år, mens et nyt tag, afhængigt af materialer, typisk vil holde mellem 30 og 50 år. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for veludført tagarbejde med lang holdbarhed.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Har du spørgsmål til dit tag eller vil du vide mere om tagarbejde generelt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til snak om din situation samt dine ønsker og behov. Vi kommer gerne forbi og besigtiger din opgave og giver et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Vi kan kontaktes på e-mail info@ma-byg.dk eller på telefon 25 34 79 83, ligesom du kan kontakte os direkte gennem formularen her på siden. Vi ser frem til at arbejde på dit tag.