Nyt tag

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning for dit tag

Nyt tag

Drømmer du om et nyt tag til dit hus?

Ønsker du at give din bolig et friskt pust med et nyt tag? Vælg den rigtige partner til opgaven ved at vælge M A Byg. Med mere end 15 års erfaring i branchen, er vi specialister i at installere tag, der kombinerer funktionalitet, æstetik og holdbarhed.

Vores stærke team af erfarne tømrere kan håndtere alle former for tagmaterialer. Her i blandt:

Gennem årene har vi udviklet vores metoder og teknikker, så vi kan tilbyde dig en tagløsning, der er skræddersyet til dine behov.

Skriv til os

MA-Byg ApS

Byg Garanti og Årets håndværker

Tryghed

Vi lægger vægt på en solid og gennemskuelig dialog med vores kunder.

Netværk

Vi har et meget bredt netværk i håndværker branchen som altid gør os beredt, og klar.

Erfaring

MA Byg ApS har mere end 15 år i branchen og har efterhånden bygget lidt af hvert.

Tag ikke os på ordet

Hør hvad vores kunder siger

Udskiftning af vinduer og beklædning

Alt er forløbet perfekt. God dialog inden projektet med fin rådgivning. Vi fik vejledning til en løsning, som vi ikke selv havde forestillet os der giver en langt bedre holdbarhed uden meromkostning.

Selve udførslen var helt problemfrit. Vi var bortrejst under arbejdet, men vi fik løbende billeder tilsendt af håndværkeren, så vi følte os meget godt orienteret. Vi havde aftalt, at vi selv skulle fjerne affald og det var placeret hensigtsmæssigt og de havde oven i købet selv fyldt vores trailer til første tur på genbrugspladsen. Vi og meget begejstrede for resultatet og alt er lavet inden for aftalt tid og det aftalte beløb.

Totalrenovering af 150 kvm bolig

Vi stod med et projekt hvor oprindelige entreprenør havde lavet fejl og ulovligheder, som skulle genoprettes. Så vi havde behov for hjælp, tryghed og fleksibilitet. Det fik vi hos MA som så også leverede kvalitetshåndværk.

De små fejl vi har set undervejs er blevet rettet uden brok og vores ønsker er opfyldt med lydhørhed og godt humør. Måske har det taget lidt længere kalendertid end forventet, at blive færdige. men resultatet er ventetiden værd.

Skiftet vinduer og havedøre

Vi har haft Michael og hans folk til at skifte alle vores vinduer og havedøre i vores hus. Vi er meget tilfredse med hele processen. Der har været et par bump på vejen, men det har ikke været Michaels skyld, det var leverandøren af vinduerne der var skyld i det, men Michael tog sig af det med det samme og har sørget for at informere os undervejs.

Vi er meget tilfredse med deres arbejde og derfor bliver vi også ved med at vende tilbage til MA byg, når vi har brug for en håndværker.

Værdien og nødvendigheden af et nyt tag

Et tag er mere end bare et “tag over hovedet”. Det er en strategisk investering, der tjener flere vigtige formål. Et veludført, kvalitets tag sikrer bedre isolation, beskytter bygningen mod barske vejrforhold og kan forhindre kostbare strukturelle skader forårsaget af vandlækager.

Derudover kan et nyt, attraktivt tag betydeligt øge ejendommens samlede værdi – en vigtig overvejelse, hvis du nogensinde planlægger at sælge. Vi forstår vigtigheden af dette ansvar og dedikerer vores færdigheder og viden til at sikre, at dit nye tag lever op til disse vigtige krav.

Hos MA Byg forstår vi betydningen af et tag, og vi gør alt for at sikre, at dit nye tag bliver installeret korrekt, hurtigt og med minimalt besvær for dig.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at få lagt nyt tag, der er både holdbart og smukt, så er MA Byg klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder professionel rådgivning, god service og håndværk af højeste kvalitet. Vi kan hjælpe med alt slags tagarbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – send en e-mail til info@ma-byg.dk, ring til os på 25 34 79 83 eller udfyld formularen på vores hjemmeside. Lad os sammen skabe et tag, der matcher dine drømme og opfylder dine behov.

forarbejde til eternittag udføres

Ofte stillede spørgsmål

Hvis dit nuværende tag viser tegn på alvorlig slid, skade eller ineffektivitet i isolation, kan det være tid. Et nyt tag kan også forbedre din ejendoms æstetiske værdi og energieffektivitet.

MA Byg ApS håndterer en bred vifte af tagmaterialer, herunder eternittag, tegltag, ståltag, skifertag og betontag, for at imødekomme forskellige æstetiske præferencer og budgetter.

Et nyt tag øger ejendommens værdi, forbedrer energieffektiviteten ved bedre isolation, beskytter mod vejrpåvirkninger og forebygger strukturelle skader fra lækager.

Du kan kontakte MA Byg ApS direkte for et uforpligtende tilbud. De tilbyder professionel rådgivning og høj kvalitet håndværk. Kontakt dem via email på info@ma-byg.dk, ring på 25 34 79 83, eller udfyld formularen på deres hjemmeside.

Med over 15 års erfaring i branchen, tilbyder MA Byg ApS en kombination af ekspertise, kvalitetshåndværk og skræddersyede løsninger, der sikrer, at dit nye tag ikke kun ser godt ud, men også varer længe.