Tømrer til hele
Næstved & omegn

Hos MA BYG ApS får du en professionel og serviceminded tømrer med masser af erfaring og faglige kompetencer.

MA Byg ApS

Tømrer i Næstved

Hos MA BYG ApS får du en professionel og serviceminded tømrer med masser af erfaring og faglige kompetencer. Vi løser alle opgaver inden for tømrerfaget, og kan samtidig yde kompetent og professionel rådgivning ved alle projekter, så vi sikrer os at du altid får det resultat du ønsker. Vi sætter en ære i altid at imødekomme dine ønsker og behov, og vi ønsker altid at udføre et stykke arbejde der udstråler kvalitet.

Skal du bruge en tømrer i Næstved?

Vores tømrervirksomhed ligger i Næstved, hvorfra vi hver dag kører ud til opgaver i hele nærområdet, ligesom vi også kører til opgaver på Midtsjælland og i Københavnsområdet. Vi boltrer os af at være en lokal tømrer, der ved hvad der rører sig i branchen. Bor du i Næstved eller omegn er MA BYG ApS det oplagte valg til dit næste byggeprojekt.

Læs her om

Vores ydelser

Vi løser alle former for tømrerarbejde

Med mere end 15 år i branchen har vi efterhånden bygget lidt af hvert. Vi kan derfor løse alle opgaver indenfor tømrerfaget. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores spidskompetencer, og det arbejde vi udfører, her:

Vi har et fast samarbejde med en arkitekt vi har kendt i mere end 14 år, som tegner stregerne op og giver os et godt udgangspunkt for at levere et kvalitetspræget resultat med et flot finish.

Vi tilbyder totalentrepriser

Hvis du skal have lavet et større renoveringsprojekt, kræver det højst sandsynligt indblanding af en række forskellige fagmænd. Som en tømrer med fokus på dig som kunde, tilbyder vi derfor totalentrepriser. Vi har et bredt netværk i håndværkerbranchen, der gør os i stand til at varetage hele entreprisen. Vi koordinerer projektet, så elektrikere, vvs’ere, murere og tømrer alle kan komme til, og sørger for at alle opgaver bliver løst i den mest effektive rækkefølge. Samtidig står vi for udvælgelse af rådgivere (arkitekter og ingeniører). Du slipper for besværet med at skulle have kontakt til en håndfuld forskellige samarbejdspartnere og kan blot læne dig tilbage og afvente resultatet.

Kontakt din lokale tømrer i dag

Bor du i Næstved eller omegn, og har du brug for en kompetent og erfaren tømrer til dit næste byggeprojekt? Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 25 34 79 83.

eller info@mabyg-aps.dk, ligesom vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular. Vi tager gerne en uforpligtende samtale om dit næste projekt og giver samtidig et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi glæder os til at komme igang.